Opdrachtgever

Flexibiliteit in een traditionele sector - Denk groter!

In de dynamische wereld van supermarkten is de behoefte aan flexibiliteit niet langer slechts een optie, maar eerder een essentiële pijler voor het behoud van een evenwichtige en productieve werkomgeving. Bij Flex@ble begrijpen we dat niet iedereen actief op zoek is naar flexibiliteit, maar we erkennen wel het belang van het bieden van flexibele mogelijkheden voor opdrachtgevers om verbinding te maken met een diverse en/of nieuwe groep werkenden. Groter denken! Op deze manier kunnen we met elkaar voorkomen dat waardevolle krachten uit de branche verdwijnen en elders aan de slag gaan, vanwege het gebrek aan flexibiliteit.

Als initiatiefnemers van Flex@ble waren wij ons langer bewust van de voordelen die een flexibel personeelsbeleid met zich meebrengt. Nu streven we ernaar om ook andere supermarkt ondernemers in Nederland mee te nemen in dit proces, zodat zij ook kunnen profiteren van de positieve gevolgen van een flexibele werkomgeving voor opdrachtgever & opdrachtnemer.

Door flexibele mogelijkheden te bieden, proberen we het werken in de supermarktsector ook (weer) aantrekkelijk te maken voor een breed scala aan werkenden. Ons platform maakt het mogelijk om laagdrempelig aan de slag te gaan, waardoor mensen met diverse achtergronden en beschikbaarheden de mogelijkheid hebben om een waardevolle bijdrage te leveren aan de supermarktbranche.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Flex@ble is de toegenomen rust en stabiliteit binnen het (vaste) team. Door de flexibele planning kunnen supermarktondernemers voorkomen dat de vaste krachten overvraagd worden, waardoor uiteindelijke een gezondere balans tussen werk en privéleven wordt bevorderd en het algehele welzijn van het team wordt verhoogd. Bovendien stelt Flex@ble supermarkten in staat om piekmomenten beter op te vangen, waardoor de algehele efficiëntie wordt verhoogd en klanten een betere service ervaren. 

Supermarkten kunnen met behulp van Flex@ble zorgen voor een consistente en kwalitatieve bezetting, waardoor de schappen altijd goed gevuld zijn en klanten een aantrekkelijk winkelbeeld ervaren die uitnodigt tot winkelen. Hetgeen uiteindelijk resulteert in een hogere omzet en groei van de onderneming.

Meer weten over hoe Flex@ble de werkomgeving in jouw supermarkt een boost kan geven, neem dan gerust contact met ons op! 
13-10-2023

Onze klanten

jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
Flexable logo

Get(s) the retail job done!

Contact

KvK-nummer

87050714

BTW nummer

NL864188717B01
InstagramFacebookWhatsapp