Opdrachtgever

Over Flexable

Get(s) the retail job done!

Steeds meer mensen, waaronder ook jongeren, gaan aan de slag als uitzendkracht of als zzp’er. Ze willen zelf bepalen hoe ze hun tijd indelen en waar en wanneer ze werken. 
Aan de andere kant is de vraag naar medewerkers nog nooit zo groot geweest. Vacatures staan lang open en de zoektocht om openstaande shifts in te vullen wordt steeds lastiger. Om deze twee partijen op een efficiënte en transparante manier te verbinden, is Flex@ble ontstaan.

Flex@ble is hét flexwerkplatform dat zich richt op de retail en in het bijzonder op supermarkten. Middels een online platform wordt vraag en aanbod voor flexibel werk(en) in de supermarkt samen gebracht. Zo scoor je als uitzendkracht of zzp’er binnen no-time een toffe shift via het platform in de supermarkt bij jou in de buurt. En als opdrachtgever vind je snel en gemakkelijk (ervaren) flexibele krachten om jouw openstaande shifts in te vullen!

Flex@ble is hét online uitzendplatform voor iedereen die flexibel wil werken en voor ondernemers die extra hulp goed kunnen gebruiken. Bekijk of plaats openstaande shifts en vind binnen no-time de perfecte match! 

18-01-2023

Onze klanten

jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
Flexable logo

Get(s) the retail job done!

Contact

KvK-nummer

87050714

BTW nummer

NL864188717B01
InstagramFacebookWhatsapp