Opdrachtgever

Waarom Flexable?

Je kent het wel. Er meldt zich last-minute iemand ziek, een extra drukke periode komt eraan, of er reageert gewoon simpelweg niemand op de vacature(s).Toch moet je de winkel draaiende houden en een manier zien te vinden om de gaten in je planning op te vullen. Maar hoe?

Door te starten met Flex@ble! Vind gemakkelijk en snel de perfecte kandidaat, zonder administratieve rompslomp.

Professionele Fl@xr’s

Voorafgaand aan de eerste dienst ontvangt de Fl@xr een algemene e-learning over werken in de retail (een introductieprogramma/onboarding), waardoor we Fl@xr’s bieden met kennis en/of ervaring. Daarnaast prikkelt Flex@ble de Fl@xr’s om relevante skills te blijven ontwikkelen. Door een speciaal trainingsprogramma aan het platform toe te voegen leren de Fl@xr’s meer over de branche in het algemeen, de specifieke winkelformule en/of een specifieke functie. Fl@xr’s die de e-learning hebben gevolgd zijn te herkennen aan de desbetreffende badge achter hun naam.

Werk met de beste mensen

Flex@ble heeft een ratingsysteem waarbij de Fl@xr en de opdrachtgever elkaar beoordelen na elke gewerkte dienst. Hierdoor krijg jij als opdrachtgever een helder inzicht van desbetreffende Fl@xr

Flexibel en snel op- en afschalen

Feestdagen, weekenden, evenementen, vakanties… het zijn drukke dagen voor de retail. In deze periodes wil je snel én zonder moeite flexibele krachten vinden die jou kunnen ondersteunen. Met Flex@ble schaal je gemakkelijk op- en af, zo heb je het gehele jaar door voldoende medewerkers!

Betrouwbaar

Zowel de opdrachtgever als de Fl@xr kan de dienst tot 96 uur voor aanvang annuleren. Wanneer een Fl@xr onverhoopt (zonder geldige reden) niet aanwezig is ontvangt deze automatisch 1 ster, en na twee keer zal de Fl@xr van het platform uitgesloten worden. Zó bewaken wij de kwaliteit en de betrouwbaarheid op ons platform!

Bouw je eigen favorietenpoule

Ben je na afloop van de dienst tevreden over de Fl@xr? Voeg deze Fl@xr dan toe aan jouw favorietenpoule. Bij nieuwe diensten kunnen Fl@xr’s uit de favorieten poule automatisch direct worden geaccepteerd wanneer zij zich voor deze openstaande dienst aanmelden.

Benut volledig potentieel/groei met flexibele bezetting

Benut jullie groei met behulp van Flex@ble. Gebruik het Flex@ble platform om gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te vinden. Organiseer jouw flexibele schil online en benut het volledige potentieel van jouw organisatie.

Geen scheve gezichten tussen vaste medewerkers & Fl@xr’s

Bij Flex@ble volgen wij de cao die voor jou organisatie van toepassing is (inlenersbeloning). De salarisschaal volgt ook uit de cao, dus geen scheve gezichten in jouw winkel tussen vaste medewerkers & Fl@xr’s. 
Hoewel wij prijsopdrijving tussen verschillende opdrachtgevers willen voorkomen, bieden wij bij het plaatsen van een dienst ten tijde van hoge nood de mogelijkheid om een toeslag op het uurloon te geven.

Transparante kosten

Via het Flex@ble platform vind je de mensen die je nodig hebt – gemotiveerd en gekwalificeerd. En de kosten? Je betaalt een standaardtarief van € 3,95 per gewerkt uur aan Flex@ble, ongeacht het uurtarief. Verder niets! En je betaalt uiteraard pas nadat de dienst daadwerkelijk is uitgevoerd.

Geen verplichtingen en administratieve rompslomp

De Fl@xr’s zijn niet jouw eigen medewerkers. Je hoeft geen rekening te houden met werkgeverslasten, loonheffingen en risico’s bij ziekte. Uitzendkrachten zijn via Flex@ble verzekerd voor ongevallen, bedrijfsaansprakelijkheid en tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Tevens zorgen wij bij iedere dienst voor een overeenkomst met de uitzendkracht.
Bij zzp’ers wordt er automatisch een overeenkomst van opdracht opgesteld.

Facturatie en betaling geregeld

Betalingen aan de Fl@xr’s verzorgen wij! Het maakt geen verschil of de dienst door een uitzendkracht of door een zzp’er is uitgevoerd. Als opdrachtgever ontvang je wekelijks twee aparte verzamelfacturen, één voor de uitzendkrachten en één voor de zzp’ers. Hierin staat hoeveel uur er is gewerkt, tegen welk tarief en het totale bedrag inclusief de platformkosten aan Flex@ble.

02-02-2023

Onze klanten

jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
Flexable logo

Get(s) the retail job done!

Contact

KvK-nummer

87050714

BTW nummer

NL864188717B01
InstagramFacebookWhatsapp