Maak vrijblijvend een account aan

Het platform voor flexibel werken in de supermarkt

Met Flex@ble zorg jij heel eenvoudig & transparant dat jouw bezetting op orde is!

Welkom bij Flex@ble, hét platform voor flexibele medewerkers in de supermarkt! Bij Flex@ble geloven we in de kracht van flexibel werken en begrijpen we als geen ander dat het in de supermarktbranche soms lastig kan zijn om voldoende medewerkers te vinden om de bezetting op orde te houden. Daarom hebben wij Flex@ble ontwikkeld, een platform dat jou als werkgever de mogelijkheid biedt om gemakkelijk en snel de beste medewerkers voor jouw open diensten te vinden.

Bij Flex@ble hebben we het zo snel & efficiënt mogelijk voor je gemaakt. Via ons platform kom je gemakkelijk in contact met flexibele medewerkers, onze ‘Fl@xr’s’ (zowel uitzendkrachten als zzp’ers). Jij plaatst jouw open diensten op het platform, de Fl@xr’s op het platform melden zich aan voor de dienst en na jouw bevestiging kunnen zij bij jouw supermarkt aan het werk. De Fl@xr’s zijn doorgaans ervaren in de retail en worden door Flex@ble te allen tijde voorzien van een onboarding, zodat zij direct inzetbaar zijn.

FLEXABLE

Maak vrijblijvend een account aan

onze voordelen

  • Gekwalificeerde professionals
  • Werk met de beste Fl@xr’s
  • Flexibel en snel op- en afschalen
  • Betrouwbaar
  • Benut het volledige potentieel/groei met flexibel personeel
  • Transparant uurloon & kosten
  • Geen verplichtingen en geen administratieve rompslomp
  • Facturatie en betaling door ons geregeld

Hoe werkt het?

app step image

Maak vrijblijvend een account aan

Onze voordelen

Flex@ble biedt verschillende voordelen. Zo bieden we de mogelijkheid om flexibel en snel op- en af te schalen, zodat je als werkgever snel kunt inspelen op veranderingen in de markt, het seizoen of het weer. Hierdoor benut je het volledige potentieel en kun je blijven groeien met behulp van flexibele medewerkers.

Bij Flex@ble werken we met heldere tarieven en voorwaarden, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat er geen concurrentie plaatsvindt tussen jouw medewerkers en de Fl@xr’s onderling en volgen voor uitzendkrachten daarom de uurlonen en voorwaarden uit de door jou gevolgde (supermarkt) cao. Daarnaast houden wij het graag flexibel en willen jou als werkgever ontzorgen door de administratieve rompslomp weg te nemen. Wij zorgen dan ook voor de nodige overeenkomsten en de betaling van de medewerkers. Jij ontvangt enkel een factuur, zodat jij als werkgever je volledig kunt richten op jouw dagelijkse activiteiten.

Kortom, bij Flex@ble ben je aan het juiste adres voor flexibele medewerkers in de supermarkt. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning tijdens drukke periodes of juist behoefte hebt aan een flexibele pool van medewerkers voor de lange termijn, wij hebben de oplossing! Meld je aan op het platform of neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw bezetting op orde te krijgen!

Reviews van gebruikers 

Supermarkt

full star icon
full star icon
full star icon
full star icon
full star icon

Flex@ble heeft ons supermarktteam geweldig ondersteund met flexibele medewerkers. De Fl@xr's die we via Flex@ble hebben ingezet, zijn betrouwbaar, gemotiveerd en passen perfect in ons team. Het platform is eenvoudig te gebruiken en stelt ons in staat om snel gekwalificeerde kandidaten te vinden en in te plannen. Dankzij Flex@ble kunnen we efficiënt reageren op piekmomenten en tegelijkertijd de kwaliteit van onze services richting de klant handhaven. We zijn tot op heden zeer tevreden met de samenwerking!

Supermarkt

full star icon
full star icon
full star icon
full star icon
full star icon

Flex@ble heeft ons geholpen bij het vinden van geschikt flexibel personeel en heeft over het algemeen aan onze verwachtingen voldaan. Het platform is eenvoudig te gebruiken en we hebben goede Fl@xr's kunnen inplannen. Soms ervaren we echter enige vertraging bij het ontvangen van reacties van kandidaten, wat de snelheid van het proces beïnvloedt. Over het algemeen zijn we echter tevreden met de service van Flex@ble en zullen we zeker blijven samenwerken.

Supermarkt

full star icon
full star icon
full star icon
full star icon
full star icon

Flex@ble is een betrouwbare partner die ons keer op keer goede Fl@xr's levert. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en stelt ons in staat om snel geschikte kandidaten te vinden en in te zetten. Er is nauwelijks communicatie met het team van Flex@ble omdat alles is geautomatiseerd, maar indien er hulp nodig is, zijn ze zeer responsief bij vragen of verzoeken. Dankzij Flex@ble kunnen we flexibel inspelen op onze personeelsbehoefte en tegelijkertijd de kwaliteit van onze diensten waarborgen. Een absolute aanrader!

Op zoek naar vaste medewerkers?
Plaats een vacature!

Plaats vacature
Flexable logo

Get(s) the retail job done!

Contact

KvK-nummer

87050714

BTW nummer

NL864188717B01
InstagramFacebookWhatsapp