Werving & selectie

Flexable helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat!

Onze werkwijze

Flexable bezit een ruime database met professionals met (ruime) ervaring in de retail waardoor wij heel gericht de juiste kandidaat kunnen voorstellen. Daarnaast gebruiken wij diverse methoden, op basis waarvan wij de juiste kandidaten aan jou kunnen voorstellen. Wij plaatsen de vacature op ons platform, benaderen ons netwerk en zetten daarnaast ook onze social media kanalen in. 

Op deze social media kanalen wij tevens (betaalde) campagnes rondom jouw supermarkt opzetten om de juiste doelgroep te bereiken. We doen de selecties, voeren de eerste gesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor. Wij stoppen niet totdat jij de perfecte kandidaat hebt gevonden!

Meer informatie

Wij hechten veel waarde aan het screenen en selecteren van kandidaten. Onze uitgebreide procedure omvat onder andere het controleren van referenties, het valideren van relevante werkervaring en het beoordelen van de vaardigheden van elke kandidaat. Op deze manier zorgen we ervoor dat alleen de beste kandidaten die voldoen aan jouw specifieke vereisten, worden voorgesteld.
Zodra je vervolgens een arbeidsovereenkomst aangaat met de kandidaat, brengen wij eenmalig een fee in rekening.

Wij gaan graag voor je aan de slag om de juiste kandidaat voor jouw supermarkt te vinden! Heb je nog vragen? Wij zijn bereikbaar per e-mail: info@flexable.nl, telefonisch 085-080 53 13 of vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jarenlange ervaring in de branche

Professionele advertenties

Database met kandidaten

Volledig ontzorgd

Grotere kans op een match door onze unieke werkwijze

Content en propositie van hoge kwaliteit

Bijdrage in Employer Branding

100% benadering van de arbeidsmarkt (online & offline)

*verplicht veld

Flexable logo

Get(s) the retail job done!

Contact

KvK-nummer

87050714

BTW nummer

NL864188717B01
InstagramFacebookWhatsapp