Fl@xr

Zpp'er of uitzendkracht: Maak een slimme keuze!

Zpp'er of uitzendkracht: Maak een slimme keuze!

Sta je op het punt om je eerste stappen te zetten in de arbeidsmarkt? Of ben je al aan het werk en wil je je financiële toekomst veiligstellen? Dan is het tijd om het grote dilemma te verkennen: word je een zelfstandige ondernemer (zzp'er) of blijf je werken als uitzendkracht? Het lijkt misschien simpel, op het oog meer verdienen als zzp'er, klinkt geweldig, toch? Maar voordat je die keuze maakt, laten we eens kijken naar waarom werken als uitzendkracht misschien slimmer is dan je denkt!

Voordelen van Uitzendwerk

1. Toeslagen & extra's: Als uitzendkracht kun je extra geld verdienen met toeslagen voor overuren, nacht- en weekendwerk. Daarnaast bouw je vakantieuren & vakantiedagen op.

2. Verzekerd en gedekt : Je bent automatisch verzekerd als uitzendkracht. Dat betekent dat ziektekosten en arbeidsongeschiktheid al voor je zijn geregeld, geen extra zorgen!

3. Pensioen voor de toekomst: Als je 21 jaar of ouder bent, bouw je automatisch pensioen op. Het klinkt misschien ver weg, maar een goede financiële toekomst begint nu.

4. Minder gedoe: Geen zin in gedoe met administratieve rompslomp? Als uitzendkracht hoef je je geen zorgen te maken over belastingen en facturering. Uiteraard doe je wel 1x per jaar aangifte inkomstenbelasting.

Slimme Keuzes voor Je Toekomst
Het draait allemaal om slimme keuzes maken voor je toekomst. Het verdienen van een hoger uurloon als zzp'er klinkt verleidelijk, maar het kan meer kosten en zorgen met zich meebrengen dan je denkt. Overweeg je persoonlijke doelen, financiële zekerheid en wat voor jou het beste werkt.

Bewust zijn van je opties is de eerste stap. Denk goed na en kies verstandig - je toekomst ligt in jouw handen!

05-09-2023

Onze klanten

jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
jumbo
ah
plus
spar
Flexable logo

Get(s) the retail job done!

Contact

KvK-nummer

87050714

BTW nummer

NL864188717B01
InstagramFacebookWhatsapp